idvazba: 75266
šablona: stranka
čas: 11.5.2024 10:16:30
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/studium/doktorske-studium/
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 75266
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'fcht.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/doktorske-studium/plan/22330/D303'
iduzel: 63138
path: 8547/4159/1395/1892/4610/6075/63138
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Chemie a technologie potravin |
||||
Doporučený studijní plán doktorského studijního programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.
Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.
Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).
|
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 2 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
P321001 | Reologie v cereální technologii | 3 / - / - | ||
P321002 | Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití | 3 / - / - | ||
P321003 | Pokroky procesů potravinářských výrob | 3 / - / - | ||
P322001 | Bakterie mléčného kvašení | 3 / - / - | ||
P322002 | Chemie tenzidů a technologie detergentů | 3 / - / - | ||
P322003 | Chemie a technologie kosmetiky | 3 / - / - | ||
P322004 | Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin | 3 / - / - | ||
P324001 | Trendy v konzervaci potravin | 2 / 1 / - | ||
P324002 | Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu | 2 / 1 / - | ||
P324004 | Kvalita potravinářských surovin | 2 / 1 / - | ||
P324005 | Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru | 3 / - / - | ||
P352001 | Pokroky v technologii oboru | 2 / 1 / - | ||
P352002 | Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob | 2 / 1 / - |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
P110003 | Organická syntéza | 3 / - / - | ||
P217006 | Úprava pitné vody | 3 / - / - | ||
P319003 | Mikroorganismy v biotechnologii | 3 / - / - | ||
P319005 | Současné trendy v biotechnologii | 3 / - / - | ||
P320001 | Obecná mikrobiologie | 3 / - / - | ||
P320004 | Speciální enzymologie | 3 / - / - | ||
P323004 | Speciální senzorická analýza | 3 / - / - | ||
P342005 | Moderní separační metody s hmotnostní detekcí | 3 / - / - | ||
P342006 | Pokročilé NMR techniky v bioorganické chemii | 2 / 1 / - | ||
P402002 | Chemometrika | 2 / 1 / - | ||
P403006 | Koloidní a povrchová chemie | 2 / 1 / - | ||
P413003 | Numerické metody pro inženýry | 3 / - / - | ||
P444009 | Pokročilé metody měření v experimentální fyzice a chemii | 3 / - / - | ||
P445005 | Modelování procesů | 3 / - / - |
Další informace
Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a semináře
Nepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz