Biotechnology and Food Science |
||||
Předměty programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).
|
1. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM319001 | Molecular Biology | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM320010 | Enzymology | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM320017 | Genetic Engineering | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM321001 | Food and Biochemical Process Engineering | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM323004 | Reaction Mechanisms in Food Chemistry | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM323015 | Special Food Analysis | 3 / - / - | Zk | 4 |
AM352008 | Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science | - / 12 / - | KZ | 9 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM320027 | Food Microbiology | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM323001 | Chemical Food Safety | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM324005 | Principles of Food Preservation | 2 / 1 / - | Zk | 4 |
AM342001 | Bioactive Natural Compounds | 3 / - / - | Zk | 4 |
AM352001 | Specialised Practice | - / - / - | Z | 3 |
AM352009 | Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I | - / - / 10 | KZ | 7 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM323016 | Analysis of Bioactive Compounds | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM323019 | Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory | - / - / 6 | KZ | 4 |
2. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM319004 | Bioengineering I | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
AM319018 | Biotechnology in Food Industry | 2 / 2 / - | Z+Zk | 5 |
AM319024 | Risks in Biotechnologies | 3 / - / - | Zk | 5 |
AM323010 | Isolation and Separation Methods | 3 / - / - | Zk | 4 |
AM352010 | Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II | - / - / 10 | KZ | 7 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM215010 | Green Chemistry | 2 / - / - | Zk | 3 |
AM319009 | Brewing Technology | 3 / 1 / - | Z+Zk | 5 |
AM320045 | Environmental Microbiology | 2 / 1 / - | Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM352050 | Diploma Thesis | - / - / 30 | Z | 30 |
Aktualizováno: 3.2.2022 22:33, Autor: Jan Kříž