Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFCHT  → Studium → Doktorské studium → Studijní plán
iduzel: 63138
idvazba: 75266
šablona: stranka
čas: 15.7.2024 22:09:07
verze: 5420
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/studium/doktorske-studium/
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 63138
idvazba: 75266
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'fcht.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/doktorske-studium/plan/22330/AD303'
iduzel: 63138
path: 8547/4159/1395/1892/4610/6075/63138
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Food Chemistry and Technology

Doporučený studijní plán doktorského studijního programuPředměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených. Minimální počet odborných předmětů (modul A + modul B): 4

Informace o studijním plánu

Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.

 

Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.

 

Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).

 

Povinně volitelné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L
AP321001 Supplementary food rheology 3 / - / -
AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications 3 / - / -
AP321003 Advances in Food Processes 3 / - / -
AP322001 Lactic Acid Bacteria 3 / - / -
AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology 3 / - / -
AP322003 Chemistry and Technology of Cosmetics 3 / - / -
AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods 3 / - / -
AP324001 Trends in Food Preservation 2 / 1 / -
AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry 2 / 1 / -
AP324004 Quality of Raw Materials 2 / 1 / -
AP324005 Food Safety and Quality Management Systems 3 / - / -
AP352001 Advances in food technology 2 / 1 / -
AP352002 Process chemistry and quality control in food industry 2 / 1 / -
Povinně volitelné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L
AP110003 Organic Synthesis 3 / - / -
AP217006 Drinking Water Treatment 3 / - / -
AP319003 Microorganisms in Biotechnology 3 / - / -
AP319005 Trends in Biotechnology 3 / - / -
AP320001 General Microbiology 3 / - / -
AP320004 Special Enzymology 3 / - / -
AP323004 Special sensory analysis 3 / - / -
AP342005 Recent separation methods with mass-spectrometry detection 3 / - / -
AP342006 Advanced NMR techniques in bioorganic chemistry 2 / 1 / -
AP402002 Chemometrics 2 / 1 / -
AP403006 Colloid and Surface Chemistry 2 / 1 / -
AP413003 Numerical Methods for Engineering 3 / - / -
AP444009 Advanced Measurement Methods in Experimental Physics and Chemistry 3 / - / -
AP445005 Modelling of Technological Processes 3 / - / -

Další informace

Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a semináře

Nepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz

Aktualizováno: 3.2.2022 22:33, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Za informace odpovídá: Fakulta chemické technologie
Technický správce: Výpočetní centrum

Copyright VŠCHT Praha
zobrazit plnou verzi