Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFCHT  → Studium → Doktorské studium → Studijní plán

Biotechnology

Doporučený studijní plán doktorského studijního programu

Informace o studijním plánu

Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.

 

Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.

 

Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).

 

Povinně volitelné předměty programu 1, 2
Minimální počet zapisovaných předmětů: 2
Kód Název předmětu P/C/L
AP319001 Bioengineering 3 / - / -
AP319002 Applied Biology 3 / - / -
AP319003 Microorganisms in Biotechnology 3 / - / -
AP319004 Down-stream Processing in Biotechnology 3 / - / -
AP319005 Trends in Biotechnology 3 / - / -
AP319006 Environmetal Biotechnology 3 / - / -
AP319007 Malting and Brewing 3 / - / -
AP319008 Traditional Microbial Biotechnology 3 / - / -
Povinně volitelné předměty programu 3
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L
AP110009 Bioorganic Chemistry 3 / - / -
AP126003 Biomaterials 3 / - / -
AP217003 Biological Wastewater Treatment and Reuse 3 / - / -
AP320001 General Microbiology 3 / - / -
AP320003 Microbial Ecology 3 / - / -
AP320004 Special Enzymology 3 / - / -
AP320006 Imunochemistry 3 / - / -
AP320009 Biochemical Methods 3 / - / -
AP320010 Food Microbiology 3 / - / -
AP322001 Lactic Acid Bacteria 3 / - / -
AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods 3 / - / -
AP323001 Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products 3 / - / -
AP323002 Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products 3 / - / -
AP323006 Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data 3 / - / -
AP402004 Nanotechnology: basic principles and application 3 / - / -
AP403006 Colloid and Surface Chemistry 2 / 1 / -
AP403015 Statistical treatment of experimental data 2 / 1 / -
AP409003 Bioreactors 3 / - / -
AP445003 Analysis of Multidimensional Biomedical Signals 3 / - / -

Další informace

Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a semináře

Nepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz

Aktualizováno: 3.2.2022 22:33, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Za informace odpovídá: Fakulta chemické technologie
Technický správce: Výpočetní centrum

Copyright VŠCHT Praha
zobrazit mobilní verzi